zondag 5 juni 2011

Bosrandfair Norg; warm maar gezellig...

Gisteren hebben we een leuke dag gehad op de fair bij Theehuis De Bosrand. Vóór opening kwamen al mensen langs, gelukkig waren we vroeg en mooi op tijd klaar met uitpakken, voor de eerste drukte.
's Morgens was het gezellig druk, begin van de middag was het wat rustiger (was ook zó warm) en in de loop van de middag kwamen er weer veel mensen langs, vooral op de fiets.
Aan het eind van de dag bedacht ik dat ik nog geen foto's gemaakt had, dus nog even snel gedaan, terwijl mijn moeder achter de tafel al weer wat verkoopt....
We zaten de hele dag heerlijk in de schaduw van het bos.
Leuk om ook weer een paar blogdames te ontmoeten. Neele van 'Pronkstik' stond er zelf met een stand. Sjoukje van 'De With brocante' en Miranda van " 't Schuurtje", wat leuk dat jullie langskwamen! Miranda, nog bedankt voor het meegebrachte schaaltje!

Dit was voor ons de 5e, maar waarschijnlijk ook de laatste Bosrandfair, omdat het Theehuis nu te koop staat...

Fijne dag vandaag!
Groetjes,

23 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Wat hadden jullie een prachtig weer, wij woeien onze kraam uit vorige week! Fijn dat het zo gezellig was en goed bezocht!
Nog een fijne zondag (en wat is het nu frisjes!)
Groetjes Elly

Anoniem zei

Het ziet er zeker gezellig uit, ik woon alleen een beetje te ver weg om effies langs te gaan. Misschien als ik een keertje op vakantie ga in die buurt, of in combinatie met De Vrijbuiter in Roden.
Groetjes Monique

wonen met brocante zei

Wat een heerlijk plekje hebben jullie daar in de schaduw. Maar dat was gisteren ook wel nodig. Leuk dat je dan weer blogdames hebt ontmoet. Voor mij was het een beetje ver weg. De stand ziet er erg leuk uit. Groetjes Peggy

Home and Lifestyle zei

Dat ziet er gezellig uit en gelukkig dat jullie mooi weer hadden! Vandaag kun je er maar beter niet staan, het gaat hier momenteel in ieder geval flink tekeer met regen, hagel en onweer!

Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Michelle zei

Gezellig en een mooi plekje hadden jullie!!

Lieve groetjes Michelle

Petra zei

Ziet er leuk uit allemaal en fijn dat het zo gezellig was. Wij zaten in Delft (nog bedankt voor je reactie echt leuk)en je wil niet weten hoe warm het daar was alles was binnen en in de wedstrijdhal was het een sauna gelijk een plat ijzeren dak en heeelllll veel mensen je snapt het vast wel. Maar leuk dat het was echt super.
Fijne zondag en lieve groetjes Petra.

Colorful home zei

ach wat sfeervol! Het prachtige weer maakte het helemaal romantisch he! Wij zijn naar een heel leuke fair in Emst geweest, oa georganiseerd door tante pollewop. Was ook helemaal super. Misschien iets voor jou volgend jaar :)? Kom ik ook langs!!
x
Carolien

Sjoukje zei

Leuk dat je een post hebt geplaatst van de fair en je leuke kraam~! Ik vond het hartstikke mooi gisteren, erg sfeervol zo in het bos. Ik ga de spulletjes die ik van je gekocht heb een plekje geven. Het is ook leuk dat je nu een gezicht hebt bij de berichtjes die we van elkaar lezen~! Tot een volgende keer. Veel succes vandaag~!
Groetjes Sjoukje

Colinda en Jeroen zei

Je kraam zag er erg leuk uit, wij stonden gisteren ook op een fair in poortvliet.
Bij ons was het ook ochtends druk en middags wat minder.

liefs colinda

Huys 50 zei

Dat ziet er gezellig uit,jammer ik heb op het moment geen puf om naar markten of Fairs anders was ik even langs gekomen want het weer was er zo goed voor gister.

groetjes
Dicky Marie

It's me zei

Wat was het een heerlijke dag !! ...fijn dat het geslaagd was,....fijne zondag ! liefs van mij...xxx..

rommy moosie68 zei

het ziet er gezellig uit bij je jammer dat het dan niet zo druk is van wegen de warmte maar het was vast gezellig een nog super weer wat wil je nog meer groetjes rommy

Tante Brocante en De Dames Van Dale zei

Ha Jolanda, goed verkocht in Norg? Vandaag sta je er niet??
Heb je nog meer fairs in het verschiet?
Groet, Jannie

What's in a day zei

Het ziet er heel gezellig uit, fijn dat het ook zo lekker was en dat veel mensen langs kwamen.

Groetjes,
Eefie

Het stokpaardje zei

Ziet er gezelli uit en wat een massel dat je met dat warme weer een plekje in de schaduw had.
Groetjes Iris

Anoniem zei

Hoi Jolanda,
O ja dat is ook zo, gisteren was de bosrandfair. Je kraam zag er weer goed uit! Hopelijk blijft het wel doorgaan, ook met een eventuele nieuwe eigenaar.

hokje zei

Het was inderdaad een erg leuke fair en je had een prachtige stand op een mooi plekje. Stond je er vandaag niet? Jammer dat het theehuis te koop staat, want het is een prachtige fair-locatie. Veel plezier met het schaaltje!

Fijne avond,
Miranda

Door Jolanda zei

Ziet er heel gezellig uit, geniet er zelf ook altijd erg van de klanten in het echt te ontmoeten. Ben dan alle tijdrovende voorbereidingen en nasleep na de tijd zo weer vergeten:)

Fijne week!

Thuis bij Tjits zei

ziet er heel gezellig uit en wat jammer dat het misschien wel de laatste keer was..

groetjes, Tjits

http://truutske.blogspot.com zei

Dus voor volgend jaar vast een nieuw plekje voor je kraampje uitzoeken want ik zag ontzettend leuke spulletjes op je kraam liggen. Ik had de foto vergroot hoor!!
Fijn dat het gezellig was.

Prettige dag,
Trudie.

Neele zei

Hey Jolanda,

Zondag was het gelukkig iets minder warm en droog.
Ik hoop dat we volgend jaar gewoon weer een bosrandfair hebben. Wellicht met de nieuwe eigenaar. Want het is naar mijn idee altijd een gezellige fair.
Suc6 met het opruimen van alles, ik moet er nu ook maar eens aan beginnen.
Groet, neele

Sanneke Panneke zei

Zondag waren we helaas weer op weg terug, jammer dat ik deze gemist heb, want daar ben ik altijd wel voor te vinden natuurlijk.
Het blotevoetenpad hebben we samen met de kinderen gedaan, en zelf ook aan alles meegedaan.Er was meer slodder als ik had gedacht, maar zo leuk, ik was zelf weer even een klein kind.
Voor zometeen welterusten
Lieve groet Monique

Makkie zei

Dank voor je lieve felicitaties!
Wat klinkt dat gezellig......bosrandfair.
Hartelijks